Koszyk  

jest pusty

Peelingujący Żel do mycia Twarzy z Błotem z Morza Martwego - 250 ml

Peelingujący Żel do mycia Twarzy z Błotem z Morza Martwego - 250 ml

Delikatny żel peelingujący z błotem z Morza Martwego, stworzony specjalnie do codziennego mycia. Innowacyjna formuła jest wzbogacona o błoto z Morza Martwego,  znanego ze swoich dobroczynnych właściwości. Drobne ziarna peelingu usuwają martwe komórki skóry przez staje się gładka i odmłodzona.

Więcej szczegółów


45,90 zł brutto

120

Stan: Dostępny

Les clients qui ont acheté ce produit ont également acheté:

Delikatny żel peelingujący z błotem z Morza Martwego, stworzony specjalnie do codziennego mycia. Innowacyjna formuła jest wzbogacona o błoto z Morza Martwego,  znanego ze swoich dobroczynnych właściwości, dodatkowo zawiera: ekstrakt z zielonej herbaty, olejek z drzewa herbacianego, aloes i rumianek.

 

Drobne ziarna peelingu usuwają martwe komórki skóry przez staje się gładka i odmłodzona. Skutecznie usuwa pozostałości makijażu oraz kurz i pot. Po oczyszczeniu skóra jest przygotowana do lepszego wnikania kosmetyków pielęgnacyjnych jak krem czy serum.

 

Może być stosowany do oczyszczania skóry młodej jak i dla mężczyzn aby zmiękczyć zarost przed goleniem.

 

Sposób użycia: Nałożyć niewielką ilość mydła rozprowadzić  na wilgotną skórę twarzy, masować i obficie  spłukać. Nadaje się do codziennego użytku  dla skóry tłustej, mieszanej i normalnej.

 

Pojemność - 250 ml

 

Ingredients:
Demineralized Water (Aqua), Sodium Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Polyethylene, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fragrance (Parfum), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Extract, Carbomer, Apricot (Prunus Armeniaca) Seed Powder, DMDM Hydantoin, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Maris Silt (Dead Sea Mud), Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil.

Brak komentarzy

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze.